Gayrimenkul Danışmanı

Remax Smart Gayrimenkul

İstanbul(Asya)(Maltepe)

Hibrit

Hibrit

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

190 başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

190 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER

Dünya ve Türkiye'nin lider markasıRE/MAX'ın, kurumsal kimliği, başarıları ve 14 yıllık tecrübesi ile çalışmalarını sürdürenRE/MAX SMART ofisinde siz de yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanları, önceki kariyerlerinden bağımsız girişimcidirler. Hedeflerine ulaşırken zaman yönetimlerini yapabilir, yüksek kazanç hedefleyebilir ve disiplinli çalışma ile hedeflerine ulaşabilirler. Yenilikçi bakış açımızla ihtiyacınıza yönelik düzenlediğimiz eğitimlerimizde siz gayrimenkul danışmanı adaylarımızı profesyonel anlamda geliştirmeyi başarıyoruz. 

RE/MAX  Hakkında

RE/MAX, 1970’lerin başlarında, Dave ve Gail Liniger’in, Gayrimenkul Danışmanlarının bir yönetim ücreti ödeyerek ve ofis giderlerinin belli bir oranını karşılayarak, kazandıkları sınırsız kazanç sağlayan bir gayrimenkul konsepti geliştirmeleriyle oluşturuldu. Bu konsept sayesinde hem tüketicilere en yüksek düzeyde hizmet sağlanıyor, hem de Gayrimenkul Danışmanlarının satış çalışmalarının sağladığı kazancın mümkün olan en yüksek kısmı, yine Gayrimenkul Danışmanlarına kalıyordu. Dave ve Gail Liniger bu çalışma konseptine “real estate maximums” (gayrimenkulde maksimumlar) adını verdi ve bunun kısaltması olan ayırt edici “RE/MAX” markasını yarattı. Dave ve Gail Liniger yine markanın ayırt edilmesini sağlayan mavi üzerine beyaz üzerine kırmızı yatay şeritlerden oluşan marka tasarımını, bahçe tabelalarında, kartvizitlerde ve tanıtım materyallerinde kullanılmak üzere seçti. Bölge Direktörlerinden biri, bir pazarlama denemesi yapmak üzere yatay şeritlerden oluşan tasarımı bir sıcak hava balonunun üzerine aktardığında RE/MAX sistemi henüz kuruluşunun ilk safhalarındaydı.

Bu ilk balon, 1978 Albuquerque Sıcak Hava Balonu Şenliğinde uçurulurken RE/MAX yer ekibi, üzerinde bir RE/MAX Gayrimenkul Danışmanının tasarladığı “Above the Crowd!” (Kitlelerin Üzerinde) yazılı ceketler giyiyordu. RE/MAX International’ın Denver’daki yöneticileri şerit tasarımlı balonun New Mexico’da tanıtım açısından yarattığı etkiyi araştırdıklarında, “Kitlelerin Üzerinde” özgürce uçan sıcak hava balonu imgesinin RE/MAX’in bağımsızlığını, özgür ruhunu ve profesyonelliğini temsil ettiğini belirlediler. Bundan bir sene sonra Re/Max Colorado kendi balonunu satın aldı ve Denver bölgesinde bir televizyon reklamında kullandı. Bu reklam dört ay yayında kaldıktan sonra gayrimenkul şirketlerinin tanınırlığına ilişkin bir kamu araştırması yapıldığında, daha önce 8. sırada yer alan RE/MAX’in 1. sıraya sıçradığı tespit edildi.

RE/MAX SMART GAYRİMENKUL DANIŞMANININ ÇALIŞMA ŞEKLİ

RE/MAX SMART sisteminde hiçbir gayrimenkul danışmanı maaşla çalışmaz. Kişiler Remax bünyesi altında kendi girişimlerini kurarlar. Remax, bünyesine katılan gayrimenkul danışmanlarına her türlü altyapıyı ve imkanları bedelsiz olarak sunar ve sadece kazanç halinde pay alır. Sıfır maliyetle kendi işini kurmak isteyen her yaştan girişimci için eşsiz bir fırsattır. Amaç bir bir bölgede uzmanlaşmak, o bölgede portföy oluşturmak ve oluşturulan portföyün el değiştirmesine aracılık etmektir. Sürekli sunulan eğitimler dolayısı ile hiçbir tecrübe gerektirmemektedir. Kısaca Remax Smart ofisinin bireysel bayiliği gibi de düşünülebilir.

İŞ TANIMI

  • Konut ve/veya ticari gayrimenkul portföyü oluşturmak,
  • Portföye alınan gayrimenkullerin pazarlama ve satış faaliyetlerini planlamak, yürütmek,
  • Temsil edilen alıcıları en doğru mülkle buluşturmak,
  • Satış sürecinde taraflar arası müzakereleri adil şekilde yürütmek ve satışı gerçekleştirmek.


ARANAN NİTELİKLER

  • İletişim becerileri gelişmiş,
  • İkna kabiliyeti yüksek,
  • Öğrenmeye açık ve hevesli,
  • Teorik bilgiyi pratiğe dökebilen,
  • İş disiplinine sahip,
  • İyi bir konuşmacı olduğu kadar iyi bir dinleyici olmayı da başarabilen,
  • Etki çevresi geniş ya da var olan etki çevresini genişletme konusunda başarılı olabilecek,
  • Kendine güvenen ve pozitif bir kişiliğe sahip olan,
  • Ticari hayata atılmayı hedefleyen,
  • İstanbul /Anadolu Yakasında ikamet eden.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları